Navigation
*321 + 385 1 2359 999|+ 385 1 2359 920| |

Restorani

zaba3

Ponosni smo na sve svoje klijente te svakom partneru pristupamo individualno.

U 2016. godini krenuli smo smo s novim konceptom restorana u kampusu Zagrebačke banke na Jankomiru. Kroz novi koncept cilj nam je zadovoljiti želje i zahtjeve klijenata na način da ponudimo svaki dan što raznovrsniju i širu ponudu, točnije preko 70 različitih vrsta obroka.
Restorani unutar kampusa su različitog koncepta, na način da restoran ZABAkuhinjica nudi tradicionalna hrvatska jela, slastice i zalogaje mijenjajući ih na dnevnoj bazi, restoran ZABAmundo okrenut je internacionalnoj kuhinji čija se ponuda mijenja na tjednoj razini te restoran ZABAvljak koji ponudu bazira na zdravoj i uravnoteženoj prehrani te nudi mogućnost da klijenti kreiraju sami svoj obrok . Također, klijentima nudimo bezglutenske zalogaje i slastice te neizostavne pekarske proizvode domaće proizvodnje.

U 2016. u Green baru oživili smo koncept sukladan novoj modernoj zgradi Croatia osiguranja u Jagićevoj. Ponuda u ovom moderno uređenom snack baru sastoji se od bogatog izbora job and fit salata, zdravog doručka, bezglutenskih proizvoda, a nismo zaboravili ni ponudu slatkih zalogaja.

Restoran „Apetit“, novouređeni restoran u zgradi Phoenix farmacije, idealno je mjesto za različite vrste proslava, od dječjih rođendana do proslavi krstitki, kapaciteta 100 sjedećih mjesta, u blizini Trešnjevačkog placa. U svakodnevnoj ponudi naše goste čeka bogati doručak, a dnevna se ponuda sastoji od tradicionalne regionalne do internacionalnih jela.