Ugostiteljstvo i catering

Poslovanje odjela Adria gastro temelji se na pružanju ugostiteljskih usluga unutar brojnih renomiranih kompanija i catering usluga.


Restorani

U našim restoranima dnevno poslužujemo preko 5000 obroka. Kvaliteta usluge i zadovoljstvo korisnika rezultat su dugogodišnjeg rada i stalnog usavršavanja naših zaposlenika.

Nastojimo biti u korak sa suvremenim zahtjevima potrošača te osim tradicionalnih jelovnika i jelovnika internacionalnih kuhinja gdje koristimo kvalitetne i svježe namirnice, nudimo i makrobiotička, vegetarijanska, LCHF, Paleo, Raw food jela pripremljena od namirnica koje ne sadrže gluten te velik izbor specijaliteta prilagođenih vjerskim običajima ili posebnim prehrambenim navikama.

Procese rada naših restorana podržava integralni informatički sustav.

Preduvjet za cjelokupan gastronomski užitak su kvalitetna i moderna oprema, primjena standarda kvalitete te motivirani stručnjaci.

Alternate Text

Dostava toplih obroka

Dugi niz godina naši kuhari pripremaju više od 1000 obroka koje dostavljamo na lokacije klijenata.

Priprema obroka se provodi u suvremeno opremljenoj i modernoj kuhinji, pod nadzorom visokokvalificiranih kuhara i stručnih djelatnika.

Alternate Text

Caffe barovi

U caffe barovima klijenta u mogućnosti smo kreirati opušteno poslovno okruženje gdje djelatnici mogu doći na kratku pauzu i popiti kavu u okruženju kolega.

Alternate Text

Catering

Moderne tehnologije pri pripremi hrane te stručnost i umijeće naših kuhara, razlozi su sve češćeg odabira našeg uhodanog tima za vrhunsku organizaciju cateringa. Više o ponudi cateringa možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Alternate Text